DSpace Repository

Тенденції розвитку альтеративних систем виробництва м’яса птиці

Show simple item record

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2021-05-28T12:53:06Z
dc.date.available 2021-05-28T12:53:06Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.citation Кривий В. В. Тенденції розвитку альтеративних систем виробництва м’яса птиці. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.) Херсон: ХДАЕУ ВЦ «Колос», 2021. С. 3-5.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6134
dc.description.abstract Останні тенденції у виробництві м’яса курей полягають у швидкому зростанні темпів його виробництва за період з 2000 по 2021 рік вона зросла майже у два рази. За показниками абсолютну більшу кількість виробленої продукції птахівництва становило м'ясо курчат-бройлерів, що вирощувалися за інтенсивними технологіями. Але останнім часом тенденції змінюються ринок виробництва продукції птахівництва, особливо у розвинених країнах, почав змінюватися, оскільки споживачі вимагають більше, ніж просто доступних продуктів харчування. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject птахівництво ru
dc.subject альтеративні системи ru
dc.subject курчата-бройлери ru
dc.subject органічний бройлер ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
dc.title Тенденції розвитку альтеративних систем виробництва м’яса птиці ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account