Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2021-05-28T12:53:06Z | |
dc.date.available | 2021-05-28T12:53:06Z | |
dc.date.issued | 2021-05-06 | |
dc.identifier.citation | Кривий В. В. Тенденції розвитку альтеративних систем виробництва м’яса птиці. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.) Херсон: ХДАЕУ ВЦ «Колос», 2021. С. 3-5. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6134 | |
dc.description.abstract | Останні тенденції у виробництві м’яса курей полягають у швидкому зростанні темпів його виробництва за період з 2000 по 2021 рік вона зросла майже у два рази. За показниками абсолютну більшу кількість виробленої продукції птахівництва становило м'ясо курчат-бройлерів, що вирощувалися за інтенсивними технологіями. Але останнім часом тенденції змінюються ринок виробництва продукції птахівництва, особливо у розвинених країнах, почав змінюватися, оскільки споживачі вимагають більше, ніж просто доступних продуктів харчування. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | птахівництво | ru |
dc.subject | альтеративні системи | ru |
dc.subject | курчата-бройлери | ru |
dc.subject | органічний бройлер | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | |
dc.title | Тенденції розвитку альтеративних систем виробництва м’яса птиці | ru |
dc.type | Article | ru |