Репозиторий Dspace

Тенденції розвитку альтеративних систем виробництва м’яса птиці

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2021-05-28T12:53:06Z
dc.date.available 2021-05-28T12:53:06Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.citation Кривий В. В. Тенденції розвитку альтеративних систем виробництва м’яса птиці. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.) Херсон: ХДАЕУ ВЦ «Колос», 2021. С. 3-5.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6134
dc.description.abstract Останні тенденції у виробництві м’яса курей полягають у швидкому зростанні темпів його виробництва за період з 2000 по 2021 рік вона зросла майже у два рази. За показниками абсолютну більшу кількість виробленої продукції птахівництва становило м'ясо курчат-бройлерів, що вирощувалися за інтенсивними технологіями. Але останнім часом тенденції змінюються ринок виробництва продукції птахівництва, особливо у розвинених країнах, почав змінюватися, оскільки споживачі вимагають більше, ніж просто доступних продуктів харчування. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject птахівництво ru
dc.subject альтеративні системи ru
dc.subject курчата-бройлери ru
dc.subject органічний бройлер ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
dc.title Тенденції розвитку альтеративних систем виробництва м’яса птиці ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись