dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.date.accessioned |
2021-05-28T12:53:06Z |
|
dc.date.available |
2021-05-28T12:53:06Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-06 |
|
dc.identifier.citation |
Кривий В. В. Тенденції розвитку альтеративних систем виробництва м’яса птиці. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.) Херсон: ХДАЕУ ВЦ «Колос», 2021. С. 3-5. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6134 |
|
dc.description.abstract |
Останні тенденції у виробництві м’яса курей полягають у швидкому зростанні темпів його виробництва за період з 2000 по 2021 рік вона зросла майже у два рази. За показниками абсолютну більшу кількість виробленої продукції птахівництва становило м'ясо курчат-бройлерів, що вирощувалися за інтенсивними технологіями. Але останнім часом тенденції змінюються ринок виробництва продукції птахівництва, особливо у розвинених країнах, почав змінюватися, оскільки споживачі вимагають більше, ніж просто доступних продуктів харчування. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
птахівництво |
ru |
dc.subject |
альтеративні системи |
ru |
dc.subject |
курчата-бройлери |
ru |
dc.subject |
органічний бройлер |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
|
dc.title |
Тенденції розвитку альтеративних систем виробництва м’яса птиці |
ru |
dc.type |
Article |
ru |