Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Антоненко, Артем | |
dc.date.accessioned | 2021-05-06T14:44:56Z | |
dc.date.available | 2021-05-06T14:44:56Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Антоненко А.В., Дзюндзя О.В. Кейтеринг – «еволюція» ресторанного бізнесу. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, 8-9 квіт., 2021 р. / М-во освіти і науки України; Інститут модернізації змісту освіти; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв ; Київ. ун-т культури ; Ф-т готельно-ресторанного і турист. бізнесу. – Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2021. С. 290-293 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6075 | |
dc.description.abstract | Розглянуто еволюцію розвитку кейтерингу. | ru |
dc.publisher | Київський національний університет культури і мистецтв | ru |
dc.subject | кейтеринг | ru |
dc.subject | обслуговування | ru |
dc.subject | еволюція | ru |
dc.subject | ресторан | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Кейтеринг – «еволюція» ресторанного бізнесу | ru |
dc.type | Thesis | ru |