DSpace Repository

Кейтеринг – «еволюція» ресторанного бізнесу

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Антоненко, Артем
dc.date.accessioned 2021-05-06T14:44:56Z
dc.date.available 2021-05-06T14:44:56Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Антоненко А.В., Дзюндзя О.В. Кейтеринг – «еволюція» ресторанного бізнесу. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, 8-9 квіт., 2021 р. / М-во освіти і науки України; Інститут модернізації змісту освіти; Київ. нац. ун-т культури і мистецтв ; Київ. ун-т культури ; Ф-т готельно-ресторанного і турист. бізнесу. – Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2021. С. 290-293 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6075
dc.description.abstract Розглянуто еволюцію розвитку кейтерингу. ru
dc.publisher Київський національний університет культури і мистецтв ru
dc.subject кейтеринг ru
dc.subject обслуговування ru
dc.subject еволюція ru
dc.subject ресторан ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Кейтеринг – «еволюція» ресторанного бізнесу ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account