dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Антоненко, Артем | |
dc.date.accessioned | 2021-05-06T14:38:22Z | |
dc.date.available | 2021-05-06T14:38:22Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Антоненко А.В., Дзюндзя О.В. Тенденції розвитку кейтерингу в Україні. Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 24–25 берез., 2021 р. / М-во освіти і науки України; Київ. ун-т культури, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв; Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2021. С.140-143 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6074 | |
dc.description.abstract | Розглянуто тенденції розвитку кейтерингу в Україні. | ru |
dc.publisher | Київський університет культури | ru |
dc.subject | кейтеринг | ru |
dc.subject | обслуговування | ru |
dc.subject | організація | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Тенденції розвитку кейтерингу в Україні | ru |
dc.type | Thesis | ru |