DSpace Repository

Тенденції розвитку кейтерингу в Україні

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Антоненко, Артем
dc.date.accessioned 2021-05-06T14:38:22Z
dc.date.available 2021-05-06T14:38:22Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Антоненко А.В., Дзюндзя О.В. Тенденції розвитку кейтерингу в Україні. Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 24–25 берез., 2021 р. / М-во освіти і науки України; Київ. ун-т культури, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв; Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2021. С.140-143 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6074
dc.description.abstract Розглянуто тенденції розвитку кейтерингу в Україні. ru
dc.publisher Київський університет культури ru
dc.subject кейтеринг ru
dc.subject обслуговування ru
dc.subject організація ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Тенденції розвитку кейтерингу в Україні ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account