Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Панкєєв, С.П. | |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T18:43:36Z | |
dc.date.available | 2021-03-25T18:43:36Z | |
dc.date.issued | 2021-03-21 | |
dc.identifier.citation | Панкєєв С. П. Технологічні аспекти виробництва свинини в умовах сільськогосподарських підприємств України. Priority directions of science and technology development : Abstracts of the 7th International scientific and practical conference, м. Kyiv, 21–23 берез. 2021 р. 2021. С. 53–59. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5935 | |
dc.description.abstract | Перспективним напрямом рішення проблеми виробництва свинини є організація системи так званих центрів виробництва свинини (ЦВС) на базі свинокомплексів і племоб'єднань. Кожен центр буде мати зону впливу і візьме на себе рішення завдань забезпечення всієї інфраструктури свинарства.Такі центри повинні бути провідниками перспективних технологій і створювати основу ефективності виробництва і забезпечення конкурентоспроможності свинарської продукції. До першочергових концептуальних задач, які необхідно вирішити найближчим часом з метою відродження вітчизняної галузі і нарощування виробництва високоякісної свинини, слід віднести такі: зберегти племінну базу вітчизняного свинарства і матеріально зацікавити племінні господарства вирощувати високоякісний молодняк, з врахуванням сучасних методів його оцінки за фенотипом і генотипом, для ремонту масового свинарства з метою підвищення продуктивностітоварних стад різних категорій господарств. Перевага двостадійного способу вирощування, яке використовується на підприємстві полягає в тому, що для різних статево-вікових груп тварин з‘являється можливість полегшити диференційоване виконання механізованих технологічних процесів (напування, роздавання кормів, прибирання гною, забезпечення мікроклімату), підвищується ефективність використання виробничих приміщень та засобів механізації. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Scientific Publishing Center "Sci-conf.com.ua" | ru |
dc.subject | свинарство | ru |
dc.subject | сільськогосподарські підприємства | ru |
dc.subject | технологічні показники | ru |
dc.subject | племінна база | ru |
dc.subject | продуктивність | ru |
dc.subject | вибір технології | ru |
dc.subject | двостадійне вирощування | ru |
dc.subject | станкове обладнання | ru |
dc.subject | центри виробництва свинини | ru |
dc.subject | конкурентоспроможність галузі | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | |
dc.title | Технологічні аспекти виробництва свинини в умовах сільськогосподарських підприємств України | ru |
dc.type | Other | ru |