Репозиторий Dspace

Технологічні аспекти виробництва свинини в умовах сільськогосподарських підприємств України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2021-03-25T18:43:36Z
dc.date.available 2021-03-25T18:43:36Z
dc.date.issued 2021-03-21
dc.identifier.citation Панкєєв С. П. Технологічні аспекти виробництва свинини в умовах сільськогосподарських підприємств України. Priority directions of science and technology development : Abstracts of the 7th International scientific and practical conference, м. Kyiv, 21–23 берез. 2021 р. 2021. С. 53–59.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5935
dc.description.abstract Перспективним напрямом рішення проблеми виробництва свинини є організація системи так званих центрів виробництва свинини (ЦВС) на базі свинокомплексів і племоб'єднань. Кожен центр буде мати зону впливу і візьме на себе рішення завдань забезпечення всієї інфраструктури свинарства.Такі центри повинні бути провідниками перспективних технологій і створювати основу ефективності виробництва і забезпечення конкурентоспроможності свинарської продукції. До першочергових концептуальних задач, які необхідно вирішити найближчим часом з метою відродження вітчизняної галузі і нарощування виробництва високоякісної свинини, слід віднести такі: зберегти племінну базу вітчизняного свинарства і матеріально зацікавити племінні господарства вирощувати високоякісний молодняк, з врахуванням сучасних методів його оцінки за фенотипом і генотипом, для ремонту масового свинарства з метою підвищення продуктивностітоварних стад різних категорій господарств. Перевага двостадійного способу вирощування, яке використовується на підприємстві полягає в тому, що для різних статево-вікових груп тварин з‘являється можливість полегшити диференційоване виконання механізованих технологічних процесів (напування, роздавання кормів, прибирання гною, забезпечення мікроклімату), підвищується ефективність використання виробничих приміщень та засобів механізації. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Scientific Publishing Center "Sci-conf.com.ua" ru
dc.subject свинарство ru
dc.subject сільськогосподарські підприємства ru
dc.subject технологічні показники ru
dc.subject племінна база ru
dc.subject продуктивність ru
dc.subject вибір технології ru
dc.subject двостадійне вирощування ru
dc.subject станкове обладнання ru
dc.subject центри виробництва свинини ru
dc.subject конкурентоспроможність галузі ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
dc.title Технологічні аспекти виробництва свинини в умовах сільськогосподарських підприємств України ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись