Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бойко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2021-03-20T15:41:13Z | |
dc.date.available | 2021-03-20T15:41:13Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Бойко Л. О. Перспективи горіхової галузі для малого і середнього агробізнесу. Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 9–11 лют. 2021 р. Запоріжжя, 2021. С. 37–39. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5923 | |
dc.description.abstract | Горіхоплідні культури є одним із найбільш перспективних видів економічної діяльності для розвитку в малих і середніх формах господарювання. В Україні, за даними аналізу державної статистичної інформації, під основними гopixoплiдними насадженнями (волоський гopix, мигдаль, фундук, фісташка та інші) у 2019 р. усіма категоріями господарств у плодоносному віці було зайнято - 14,5 тис. га, з яких більша частина належить волоському горіху - 12,4 тис. га, або 85,5%. Фундук одна з найпопулярніших горіхоплідних рослин. Ядро фундука використовують у кондитерській та харчовій промисловості. Масло цієї культури має дуже приємний смак і застосовується у фармацевтичній промисловості, пилок суцвіть є першим весняним кормом для бджіл. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Запорізький національний університет | ru |
dc.subject | горіхоплідні культури | ru |
dc.subject | горіхова галузь | ru |
dc.subject | ринок фундука | ru |
dc.title | Перспективи горіхової галузі для малого і середнього агробізнесу | ru |
dc.type | Thesis | ru |