Репозиторий Dspace

Перспективи горіхової галузі для малого і середнього агробізнесу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бойко, Людмила
dc.date.accessioned 2021-03-20T15:41:13Z
dc.date.available 2021-03-20T15:41:13Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Бойко Л. О. Перспективи горіхової галузі для малого і середнього агробізнесу. Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 9–11 лют. 2021 р. Запоріжжя, 2021. С. 37–39. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5923
dc.description.abstract Горіхоплідні культури є одним із найбільш перспективних видів економічної діяльності для розвитку в малих і середніх формах господарювання. В Україні, за даними аналізу державної статистичної інформації, під основними гopixoплiдними насадженнями (волоський гopix, мигдаль, фундук, фісташка та інші) у 2019 р. усіма категоріями господарств у плодоносному віці було зайнято - 14,5 тис. га, з яких більша частина належить волоському горіху - 12,4 тис. га, або 85,5%. Фундук одна з найпопулярніших горіхоплідних рослин. Ядро фундука використовують у кондитерській та харчовій промисловості. Масло цієї культури має дуже приємний смак і застосовується у фармацевтичній промисловості, пилок суцвіть є першим весняним кормом для бджіл. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Запорізький національний університет ru
dc.subject горіхоплідні культури ru
dc.subject горіхова галузь ru
dc.subject ринок фундука ru
dc.title Перспективи горіхової галузі для малого і середнього агробізнесу ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись