dc.contributor.author |
Вовченко, Б. О. |
|
dc.contributor.author |
Соболь, Ольга |
|
dc.date.accessioned |
2021-03-18T21:37:04Z |
|
dc.date.available |
2021-03-18T21:37:04Z |
|
dc.date.issued |
2019-05-29 |
|
dc.identifier.citation |
Вовченко Б. О., Соболь О. М. Сучасні підходи до обробки та використання овчин. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі : матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф., м. Херсон, 28–29 трав. 2019 р. Херсон, 2019. С. 80–83. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5918 |
|
dc.description.abstract |
В сучасних умовах виробництво овчин набуває актуальності в зв’язку з їх широким використанням в педіатрії та медицині. Завдяки правильному натуральному розташуванню вовни відбувається природна циркуляція повітря, що оберігає шкіру дитини від пітливості і від пересушування. Овеча шерсть не містить мікроорганізмів, які здатні вчиняти на дитину шкідливого алергенного впливу. Доведено перспективи використання овчини в педіатрії недоношених дітей. В сучасній фізіотерапії вважають достатньо доведеним позитивний вплив овчин. Тертя вовняних волокон одне об одне створює електростатичне поле, яке добре впливає на здоров'я пацієнта. Овчини широко використовуються для реабілітації при переломах після зняття гіпсу- вони надають знеболювальний ефект і збільшують рухливість травмованої ділянки тіла |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
вівці |
ru |
dc.subject |
породи |
ru |
dc.subject |
вичинка овчин на шкіру |
ru |
dc.subject |
способи консервування овчин |
ru |
dc.subject |
тузлучний спосіб консервування овчин |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
|
dc.title |
Сучасні підходи до обробки та використання овчин |
ru |
dc.title.alternative |
Современные подходы к обработке и использованию овчин |
ru |
dc.type |
Article |
ru |