Репозиторий Dspace

Сучасні підходи до обробки та використання овчин

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Вовченко, Б. О.
dc.contributor.author Соболь, Ольга
dc.date.accessioned 2021-03-18T21:37:04Z
dc.date.available 2021-03-18T21:37:04Z
dc.date.issued 2019-05-29
dc.identifier.citation Вовченко Б. О., Соболь О. М. Сучасні підходи до обробки та використання овчин. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі : матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф., м. Херсон, 28–29 трав. 2019 р. Херсон, 2019. С. 80–83. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5918
dc.description.abstract В сучасних умовах виробництво овчин набуває актуальності в зв’язку з їх широким використанням в педіатрії та медицині. Завдяки правильному натуральному розташуванню вовни відбувається природна циркуляція повітря, що оберігає шкіру дитини від пітливості і від пересушування. Овеча шерсть не містить мікроорганізмів, які здатні вчиняти на дитину шкідливого алергенного впливу. Доведено перспективи використання овчини в педіатрії недоношених дітей. В сучасній фізіотерапії вважають достатньо доведеним позитивний вплив овчин. Тертя вовняних волокон одне об одне створює електростатичне поле, яке добре впливає на здоров'я пацієнта. Овчини широко використовуються для реабілітації при переломах після зняття гіпсу- вони надають знеболювальний ефект і збільшують рухливість травмованої ділянки тіла ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject вівці ru
dc.subject породи ru
dc.subject вичинка овчин на шкіру ru
dc.subject способи консервування овчин ru
dc.subject тузлучний спосіб консервування овчин ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
dc.title Сучасні підходи до обробки та використання овчин ru
dc.title.alternative Современные подходы к обработке и использованию овчин ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись