Репозиторий Dspace

ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В УМОВАХ АГРОКЛІМАТИЧНИХ ЗОН УКРАЇНИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2021-01-20T10:55:53Z
dc.date.available 2021-01-20T10:55:53Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5752
dc.description.abstract Сучасний ринок продукції бджільництва вимагає нагального вирішення питань його розвитку, передбачаючи певні елементи Євроінтеграції в Україні, а саме: створення сприятливого бізнес-середовища для підприємців, залучення інвестицій, спрощення та сприяння входженню вітчизняних підприємців на міжнародний ринок; забезпечення продовольчої безпеки; розробки інноваційних продуктів та технологій; забезпечення екологічної стабільності країни; задоволення стратегічних потреб країни у споживанні якісної аграрної продукції. Тому виробництво продукції бджільництва високої якості, як складова державної стратегії конкурентоспроможного аграрного сектору повинно формуватися на якісно новому рівні з врахуванням досягнень науково-технічного прогресу. ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject БДЖІЛЬНИЦТВО ru
dc.subject ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ru
dc.subject ЕКСПОРТ ТА ІМПОРТ ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В УМОВАХ АГРОКЛІМАТИЧНИХ ЗОН УКРАЇНИ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись