Репозиторий Dspace

Матеріали до атестації здобувачів вищої освіти

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Балабанова, Ірина
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.contributor.author Коб’яков, Сергій
dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.date.accessioned 2021-01-11T16:28:07Z
dc.date.available 2021-01-11T16:28:07Z
dc.date.issued 2020-12-29
dc.identifier.citation Балабанова І.О., Новікова Н.В., Дзюндзя О.В., Ряполова І.О., Воєвода Н.В., Кобʼяков С.М., Шинкарук М.В. Матеріали до атестації здобувачів вищої освіти: навчальний посібник. Херсон. 2020. 259 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5679
dc.description.abstract У навчальному посібнику розглянуто теоретичні та практичні питання, що виносяться до комплексного кваліфікаційного іспиту здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня. Для засвоєння теоретичного матеріалу пропонуються завдання у тестовій формі відповідно викладеним програмам дисциплін, що виносяться на іспит. Практичні завдання включають типові технологічні задачі та лабораторні дослідження продуктів харчування та сировини. Для кращого опрацювання матеріалу наводиться список рекомендованих джерел, які містять додаткові відомості для підготовки кваліфікаційного іспиту. Навчальний посібник розроблений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» закладів вищої освіти.
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Матеріали до атестації здобувачів вищої освіти ru
dc.type Book


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись