dc.contributor.author |
Балабанова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Політрава, Лілія |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-11T16:19:55Z |
|
dc.date.available |
2021-01-11T16:19:55Z |
|
dc.date.issued |
2020-09-11 |
|
dc.identifier.citation |
Політрава Л.А., Балабанова І.О. Технологія виробництва і переробки молока в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім» «Долинське» Чаплинського району Херсонської області. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва україни в умовах євроінтеграції: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Херсон, 11 вересня 2020 року). Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Херсон: ХДАУ, 2020. Вип. 13. С. 321-327. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5678 |
|
dc.description.abstract |
Нині молочна промисловість є однією з
найважливіших серед переробних галузей, на озброєнні якої
знаходяться тисячі одиниць сучасного технологічного і енергетичного
обладнання, сотні потокових ліній, безліч засобів механізації і
автоматизації технологічних процесів. Якість та безпечність молочної
сировини є запорукою виробництва високоякісної молочної продукції.
Висока якість сирого молока забезпечує швидшу його переробку,
зменшення затрат на його очищення, пастеризацію, і в кінцевому
результаті допомагає отримати безпечний та конкурентоспроможний
харчовий продукт. |
|
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
Технологія виробництва і переробки молока в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім» «Долинське» Чаплинського району Херсонської області |
ru |
dc.type |
Article |
|