DSpace Repository

Технологія виробництва і переробки молока в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім» «Долинське» Чаплинського району Херсонської області

Show simple item record

dc.contributor.author Балабанова, Ірина
dc.contributor.author Політрава, Лілія
dc.date.accessioned 2021-01-11T16:19:55Z
dc.date.available 2021-01-11T16:19:55Z
dc.date.issued 2020-09-11
dc.identifier.citation Політрава Л.А., Балабанова І.О. Технологія виробництва і переробки молока в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім» «Долинське» Чаплинського району Херсонської області. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва україни в умовах євроінтеграції: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Херсон, 11 вересня 2020 року). Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Херсон: ХДАУ, 2020. Вип. 13. С. 321-327.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5678
dc.description.abstract Нині молочна промисловість є однією з найважливіших серед переробних галузей, на озброєнні якої знаходяться тисячі одиниць сучасного технологічного і енергетичного обладнання, сотні потокових ліній, безліч засобів механізації і автоматизації технологічних процесів. Якість та безпечність молочної сировини є запорукою виробництва високоякісної молочної продукції. Висока якість сирого молока забезпечує швидшу його переробку, зменшення затрат на його очищення, пастеризацію, і в кінцевому результаті допомагає отримати безпечний та конкурентоспроможний харчовий продукт.
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title Технологія виробництва і переробки молока в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім» «Долинське» Чаплинського району Херсонської області ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account