Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Карташова, О.Г. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-05T23:03:25Z | |
dc.date.available | 2021-01-05T23:03:25Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Карташова, О. (2020). СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ТА ПРОСУВАННЯ ТУРИСТИЧНО-ВИННИХ КЛАСТЕРІВ В УКРАЇНІ. Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, (2), 151-159. вилучено із http://tnv-econom.ksauniv.ks.ua/index.php/journal/article/view/60 | ru |
dc.identifier.issn | 2708-0374 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5614 | |
dc.description.abstract | В статті визначено умови розвитку та підвищення конкурентоспроможності виноградарсько-виноробних підприємств та сформовані методичні засади формування регіонального винного туристичного продукту за умови створення виноробно-винного кластеру туризму регіону. Проаналізовано основні економічні показники виробництва та переробки винограду, вироблення виноматеріалів для визначення потенційних можливостей підприємств для розвитку регіонального туризму. Визначено, що у ролі нової туристичної виноградарсько-виноробної територіальної системи виступає територіальне кластерне утворення або об'єднання. Такі форми об'єднань сприяють розвиткові підприємств і регіонів, залученню інвестицій, дозволяють успішно конкурувати на ринку і відновлювати довір’я між урядом і бізнесом у кожній із країн. Сформовано структуру виноробно-винного кластеру туризму регіону та визначено найкращі практики реалізації туристичних винних програм. | ru |
dc.publisher | Таврiйський науковий вiсник. Серiя: Eкoноміка | ru |
dc.relation.ispartofseries | Випуск 2, 2020; | |
dc.subject | винний туризм | ru |
dc.subject | регіональний кластер | ru |
dc.subject | виноградарсько-виноробні підприємства | ru |
dc.subject | регіональний розвиток | ru |
dc.subject | Кафедра публічного управління та адміністрування | ru |
dc.title | СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ТА ПРОСУВАННЯ ТУРИСТИЧНО-ВИННИХ КЛАСТЕРІВ В УКРАЇНІ | ru |
dc.type | Article | ru |