dc.contributor.author |
Решетило, О.О. |
|
dc.contributor.author |
Базалій, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Тетерук, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-05T10:57:43Z |
|
dc.date.available |
2021-01-05T10:57:43Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5598 |
|
dc.description.abstract |
Серед найважливіших зернових культур озима пшениця за посівними площами займає в Україні перше місце і є головною продовольчою культурою. Це свідчення великого народногосподарського значення озимої пшениці, її необхідності у задоволенні людей високоякісними продуктами харчування.
Основне призначення озимої пшениці – забезпечення людей хлібом і хлібобулочними виробами. |
ru |
dc.subject |
пшениця озима |
ru |
dc.subject |
умови вирощування |
ru |
dc.subject |
сорт |
ru |
dc.subject |
Кафедра рослинництва, генетики, селекції та насінництва |
ru |
dc.title |
ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ СОРТІВ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ УМОВ ВИРОЩУВАННЯ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ |
ru |