Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Решетило, О.О. | |
dc.contributor.author | Базалій, В.В. | |
dc.contributor.author | Тетерук, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-05T10:57:43Z | |
dc.date.available | 2021-01-05T10:57:43Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5598 | |
dc.description.abstract | Серед найважливіших зернових культур озима пшениця за посівними площами займає в Україні перше місце і є головною продовольчою культурою. Це свідчення великого народногосподарського значення озимої пшениці, її необхідності у задоволенні людей високоякісними продуктами харчування. Основне призначення озимої пшениці – забезпечення людей хлібом і хлібобулочними виробами. | ru |
dc.subject | пшениця озима | ru |
dc.subject | умови вирощування | ru |
dc.subject | сорт | ru |
dc.subject | Кафедра рослинництва, генетики, селекції та насінництва | ru |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ СОРТІВ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ УМОВ ВИРОЩУВАННЯ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ | ru |