Репозиторий Dspace

ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ СОРТІВ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ УМОВ ВИРОЩУВАННЯ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Решетило, О.О.
dc.contributor.author Базалій, В.В.
dc.contributor.author Тетерук, О.В.
dc.date.accessioned 2021-01-05T10:57:43Z
dc.date.available 2021-01-05T10:57:43Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5598
dc.description.abstract Серед найважливіших зернових культур озима пшениця за посівними площами займає в Україні перше місце і є головною продовольчою культурою. Це свідчення великого народногосподарського значення озимої пшениці, її необхідності у задоволенні людей високоякісними продуктами харчування. Основне призначення озимої пшениці – забезпечення людей хлібом і хлібобулочними виробами. ru
dc.subject пшениця озима ru
dc.subject умови вирощування ru
dc.subject сорт ru
dc.subject Кафедра рослинництва, генетики, селекції та насінництва ru
dc.title ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ СОРТІВ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА РІЗНИХ УМОВ ВИРОЩУВАННЯ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись