dc.contributor.author |
Валюх, Марія |
|
dc.contributor.author |
Шинкарук, Марія, Maria Shinkaruk |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-04T21:21:58Z |
|
dc.date.available |
2021-01-04T21:21:58Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-17 |
|
dc.identifier.citation |
Валюх М. Дослідження застосування нетрадиційної рослинної сировиниу виробництві хлібобулочних виробів. / М. Валюх, М. Шинкарук. // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Мат. ІV міжн. наук. практ. конф. НУХТ. Київ. – 2020. – С. 26 - 31 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5582 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Національний університет харчових технологій, м. Київ |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Дослідження застосування нетрадиційної рослинної сировини у виробницітві хлібобулочних виробів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |