Репозиторий Dspace

Дослідження застосування нетрадиційної рослинної сировини у виробницітві хлібобулочних виробів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Валюх, Марія
dc.contributor.author Шинкарук, Марія, Maria Shinkaruk
dc.date.accessioned 2021-01-04T21:21:58Z
dc.date.available 2021-01-04T21:21:58Z
dc.date.issued 2020-11-17
dc.identifier.citation Валюх М. Дослідження застосування нетрадиційної рослинної сировиниу виробництві хлібобулочних виробів. / М. Валюх, М. Шинкарук. // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Мат. ІV міжн. наук. практ. конф. НУХТ. Київ. – 2020. – С. 26 - 31 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5582
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний університет харчових технологій, м. Київ ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Дослідження застосування нетрадиційної рослинної сировини у виробницітві хлібобулочних виробів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись