Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Валюх, Марія | |
dc.contributor.author | Шинкарук, Марія, Maria Shinkaruk | |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T21:21:58Z | |
dc.date.available | 2021-01-04T21:21:58Z | |
dc.date.issued | 2020-11-17 | |
dc.identifier.citation | Валюх М. Дослідження застосування нетрадиційної рослинної сировиниу виробництві хлібобулочних виробів. / М. Валюх, М. Шинкарук. // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Мат. ІV міжн. наук. практ. конф. НУХТ. Київ. – 2020. – С. 26 - 31 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5582 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій, м. Київ | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Дослідження застосування нетрадиційної рослинної сировини у виробницітві хлібобулочних виробів | ru |
dc.type | Article | ru |