Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Папакіна, Наталія | |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T13:25:45Z | |
dc.date.available | 2021-01-04T13:25:45Z | |
dc.date.issued | 2020-07-23 | |
dc.identifier.citation | Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» | ru |
dc.identifier.issn | 978-1-5272-5968-3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5548 | |
dc.description.abstract | Розглянуто питання моловитротної технології переробки продукції вівчарства, та ефективність виробництва окремих видів продукції | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» | ru |
dc.relation.ispartofseries | Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ»;Volume 1 | |
dc.subject | вівчарство, технологія виробництва, додаткова продукція | ru |
dc.subject | Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка | ru |
dc.title | Виробництво додаткової продукції вівчарства | ru |
dc.title.alternative | Виробництво додаткової продукції вівчарства | ru |
dc.type | Thesis | ru |