Репозиторий Dspace

Виробництво додаткової продукції вівчарства

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Папакіна, Наталія
dc.date.accessioned 2021-01-04T13:25:45Z
dc.date.available 2021-01-04T13:25:45Z
dc.date.issued 2020-07-23
dc.identifier.citation Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» ru
dc.identifier.issn 978-1-5272-5968-3
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5548
dc.description.abstract Розглянуто питання моловитротної технології переробки продукції вівчарства, та ефективність виробництва окремих видів продукції ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» ru
dc.relation.ispartofseries Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ»;Volume 1
dc.subject вівчарство, технологія виробництва, додаткова продукція ru
dc.subject Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка ru
dc.title Виробництво додаткової продукції вівчарства ru
dc.title.alternative Виробництво додаткової продукції вівчарства ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись