dc.contributor.author |
Папакіна, Наталія |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-04T13:25:45Z |
|
dc.date.available |
2021-01-04T13:25:45Z |
|
dc.date.issued |
2020-07-23 |
|
dc.identifier.citation |
Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» |
ru |
dc.identifier.issn |
978-1-5272-5968-3 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5548 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто питання моловитротної технології переробки продукції вівчарства, та ефективність виробництва окремих видів продукції |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ»;Volume 1 |
|
dc.subject |
вівчарство, технологія виробництва, додаткова продукція |
ru |
dc.subject |
Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка |
ru |
dc.title |
Виробництво додаткової продукції вівчарства |
ru |
dc.title.alternative |
Виробництво додаткової продукції вівчарства |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |