DSpace Repository

Роль сирого протеїну в годівлі качок

Show simple item record

dc.contributor.author Любенко, Оксана
dc.contributor.author Івашкіна, Лариса
dc.date.accessioned 2021-01-03T14:12:10Z
dc.date.available 2021-01-03T14:12:10Z
dc.date.issued 2020-01-31
dc.identifier.citation Любенко,О., Івашкіна, Л. Роль сирого протеїну в годівлі качок. Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. Переяслав, 2020. Вип. 55. С. 559-560. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5466
dc.description.abstract Досліджено вплив сирого протеїну на організм качок, забійну масу та вихід м’яса. Встановлено оптимальний рівень сирого протеїну та лізину в комбікормах для каченятбройлерів при вирощуванні їх на м'ясо ru
dc.description.abstract The effect of raw protein on the body of ducks, slaughter quality and yield of carcasses was studied. Optimal levels of raw protein and lysine in mixed feeds for broiler ducklings when growing them for meat have been established.
dc.publisher ДВНЗ «Переяслав-хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» ru
dc.subject качки ru
dc.subject протеїн ru
dc.subject лізин
dc.subject комбікорми
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
dc.title Роль сирого протеїну в годівлі качок ru
dc.title.alternative The role of crude protein in feeding ducks ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account