dc.contributor.author |
Любенко, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Івашкіна, Лариса |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-03T14:12:10Z |
|
dc.date.available |
2021-01-03T14:12:10Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-31 |
|
dc.identifier.citation |
Любенко,О., Івашкіна, Л. Роль сирого протеїну в годівлі качок. Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. Переяслав, 2020. Вип. 55. С. 559-560. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5466 |
|
dc.description.abstract |
Досліджено вплив сирого протеїну на організм качок, забійну масу та вихід м’яса.
Встановлено оптимальний рівень сирого протеїну та лізину в комбікормах для каченятбройлерів при вирощуванні їх на м'ясо |
ru |
dc.description.abstract |
The effect of raw protein on the body of ducks, slaughter quality and yield of carcasses was
studied. Optimal levels of raw protein and lysine in mixed feeds for broiler ducklings when growing
them for meat have been established. |
|
dc.publisher |
ДВНЗ «Переяслав-хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» |
ru |
dc.subject |
качки |
ru |
dc.subject |
протеїн |
ru |
dc.subject |
лізин |
|
dc.subject |
комбікорми |
|
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
|
dc.title |
Роль сирого протеїну в годівлі качок |
ru |
dc.title.alternative |
The role of crude protein in feeding ducks |
ru |
dc.type |
Article |
ru |