DSpace Repository

ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ

Show simple item record

dc.contributor.author Любенко, Оксана
dc.contributor.author Воловоденко, Євген
dc.date.accessioned 2021-01-03T14:03:01Z
dc.date.available 2021-01-03T14:03:01Z
dc.date.issued 2020-01-31
dc.identifier.citation Дослідженні актуальні питання щодо підвищення якості та товарності харчових яєць в умовах сучасних птахівничих комплексів. Встановлено, що якість шкарлупи є одним із найважливіших показників у виробництві товарних яєць. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5465
dc.description Topical issues of improving the quality and marketability of food eggs in modern poultry complexes are investigated. It has been established that the quality of the shell is one of the most important indicators in the production of commercial eggs. ru
dc.description.abstract Дослідженні актуальні питання щодо підвищення якості та товарності харчових яєць в умовах сучасних птахівничих комплексів. Встановлено, що якість шкарлупи є одним із найважливіших показників у виробництві товарних яєць. ru
dc.description.sponsorship Topical issues of improving the quality and marketability of food eggs in modern poultry complexes are investigated. It has been established that the quality of the shell is one of the most important indicators in the production of commercial eggs. ru
dc.publisher ДВНЗ «Переяслав-хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» ru
dc.subject продуктивність, несучість, щільність яєць, товарність ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ ru
dc.title.alternative WAYS TO IMPROVE THE QUALITY OF FOOD EGGS ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account