dc.contributor.author |
Любенко, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Воловоденко, Євген |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-03T14:03:01Z |
|
dc.date.available |
2021-01-03T14:03:01Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-31 |
|
dc.identifier.citation |
Дослідженні актуальні питання щодо підвищення якості та товарності харчових яєць в умовах сучасних птахівничих комплексів. Встановлено, що якість шкарлупи є одним із найважливіших показників у виробництві товарних яєць. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5465 |
|
dc.description |
Topical issues of improving the quality and marketability of food eggs in modern poultry
complexes are investigated. It has been established that the quality of the shell is one of the most
important indicators in the production of commercial eggs. |
ru |
dc.description.abstract |
Дослідженні актуальні питання щодо підвищення якості та товарності харчових яєць в
умовах сучасних птахівничих комплексів. Встановлено, що якість шкарлупи є одним із
найважливіших показників у виробництві товарних яєць. |
ru |
dc.description.sponsorship |
Topical issues of improving the quality and marketability of food eggs in modern poultry
complexes are investigated. It has been established that the quality of the shell is one of the most
important indicators in the production of commercial eggs. |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Переяслав-хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» |
ru |
dc.subject |
продуктивність, несучість, щільність яєць, товарність |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ЯЄЦЬ |
ru |
dc.title.alternative |
WAYS TO IMPROVE THE QUALITY OF FOOD EGGS |
ru |
dc.type |
Article |
ru |