dc.contributor.author |
Любенко, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Івашкіна, Лариса |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-30T18:41:38Z |
|
dc.date.available |
2020-12-30T18:41:38Z |
|
dc.date.issued |
2020-09-09 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5441 |
|
dc.description |
На даний час протеїнове живлення качок залишається предметом постійних наукових досліджень. Це пов’язано з необхідністю подальшого коригування його норм з урахуванням безперервного удосконалення систем годівлі та створенням нових високопродуктивних кросів, які значно вимогливіші до протеїнового живлення, що зумовлено їх генетичними особливостями, фізіологічним станом та продуктивним використанням. Вирішення цієї проблеми у науковому плані пов’язано з вивченням потреби качок в окремих амінокислотах з урахуванням зазначених факторів, а у практичному – з балансуванням раціонів птиці за протеїном, незамінними і замінними амінокислотами. |
ru |
dc.description.abstract |
crude protein, duck broilers, feeding |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
ISSN; |
|
dc.subject |
сирий протеїн, качки бройлери, годівля |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
ВПЛИВ РІЗНОГО РІВНЯ СИРОГО ПРОТЕЇНУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КАЧОК |
ru |
dc.title.alternative |
EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF CRUDE PROTEIN ON THE PRODUCTIVITY OF DUCKS |
ru |
dc.type |
Article |
ru |