Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Любенко, Оксана | |
dc.contributor.author | Івашкіна, Лариса | |
dc.date.accessioned | 2020-12-30T18:41:38Z | |
dc.date.available | 2020-12-30T18:41:38Z | |
dc.date.issued | 2020-09-09 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5441 | |
dc.description | На даний час протеїнове живлення качок залишається предметом постійних наукових досліджень. Це пов’язано з необхідністю подальшого коригування його норм з урахуванням безперервного удосконалення систем годівлі та створенням нових високопродуктивних кросів, які значно вимогливіші до протеїнового живлення, що зумовлено їх генетичними особливостями, фізіологічним станом та продуктивним використанням. Вирішення цієї проблеми у науковому плані пов’язано з вивченням потреби качок в окремих амінокислотах з урахуванням зазначених факторів, а у практичному – з балансуванням раціонів птиці за протеїном, незамінними і замінними амінокислотами. | ru |
dc.description.abstract | crude protein, duck broilers, feeding | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | ISSN; | |
dc.subject | сирий протеїн, качки бройлери, годівля | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | ВПЛИВ РІЗНОГО РІВНЯ СИРОГО ПРОТЕЇНУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КАЧОК | ru |
dc.title.alternative | EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF CRUDE PROTEIN ON THE PRODUCTIVITY OF DUCKS | ru |
dc.type | Article | ru |