Репозиторий Dspace

ВПЛИВ РІЗНОГО РІВНЯ СИРОГО ПРОТЕЇНУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КАЧОК

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Любенко, Оксана
dc.contributor.author Івашкіна, Лариса
dc.date.accessioned 2020-12-30T18:41:38Z
dc.date.available 2020-12-30T18:41:38Z
dc.date.issued 2020-09-09
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5441
dc.description На даний час протеїнове живлення качок залишається предметом постійних наукових досліджень. Це пов’язано з необхідністю подальшого коригування його норм з урахуванням безперервного удосконалення систем годівлі та створенням нових високопродуктивних кросів, які значно вимогливіші до протеїнового живлення, що зумовлено їх генетичними особливостями, фізіологічним станом та продуктивним використанням. Вирішення цієї проблеми у науковому плані пов’язано з вивченням потреби качок в окремих амінокислотах з урахуванням зазначених факторів, а у практичному – з балансуванням раціонів птиці за протеїном, незамінними і замінними амінокислотами. ru
dc.description.abstract crude protein, duck broilers, feeding ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.relation.ispartofseries ISSN;
dc.subject сирий протеїн, качки бройлери, годівля ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title ВПЛИВ РІЗНОГО РІВНЯ СИРОГО ПРОТЕЇНУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КАЧОК ru
dc.title.alternative EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF CRUDE PROTEIN ON THE PRODUCTIVITY OF DUCKS ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись