dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Антоненко, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-30T07:54:43Z |
|
dc.date.available |
2020-12-30T07:54:43Z |
|
dc.date.issued |
2020-12-30 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В., Антоненко Н. М. Доцільність використання пшениці сорту «Косовиця» та рослинних збагачувальних добавок в технології виготовлення зернових хлібців // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип 4 (108). С. 97-103. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-4(108)-12. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5423 |
|
dc.description.abstract |
Метою даної роботи є доведення доцільності використання пшениці сорту «Косовиця» і рослинних харчових порошків глоду, женьшеню і обліпихи в технології виготовлення зернових хлібців. При оцінці фізико - хімічних властивостей фітосировини, виявлено доцільність введення в рецептури зернових хлібців до 3% рослинних компонентів глоду, женьшеню і обліпихи, підвищений відсоток введення рослинних компонентів супроводжується підвищеними енергетичними затратами на виробництво даного виду харчового продукту |
ru |
dc.publisher |
Миколаївський національний аграрний університет |
|
dc.subject |
рослинна сировина |
ru |
dc.subject |
зернові хлібці |
ru |
dc.subject |
порошок глоду |
ru |
dc.subject |
порошок женьшеню |
|
dc.subject |
порошок обліпихи |
|
dc.subject |
пшениця сорту «Косовиця» |
|
dc.subject |
vegetable raw materials |
|
dc.subject |
grain breads |
|
dc.subject |
hawthorn powder |
|
dc.subject |
ginseng powder |
|
dc.subject |
sea buckthorn powder |
|
dc.subject |
wheat of the "Kosovitsa" variety |
|
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПШЕНИЦІ СОРТУ «КОСОВИЦЯ» ТА РОСЛИННИХ ЗБАГАЧУВАЛЬНИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ЗЕРНОВИХ ХЛІБЦІВ |
ru |
dc.title.alternative |
FEASIBILITY OF USE OF WHEAT VARIETY "KOSOVITSA" AND VEGETABLE CONCENTRATING ADDITIVES IN THE TECHNOLOGY OF PRODUCING GRAIN LOADS |
ru |
dc.type |
Article |
|