Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Антоненко, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-12-30T07:54:43Z | |
dc.date.available | 2020-12-30T07:54:43Z | |
dc.date.issued | 2020-12-30 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В., Антоненко Н. М. Доцільність використання пшениці сорту «Косовиця» та рослинних збагачувальних добавок в технології виготовлення зернових хлібців // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип 4 (108). С. 97-103. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-4(108)-12. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5423 | |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є доведення доцільності використання пшениці сорту «Косовиця» і рослинних харчових порошків глоду, женьшеню і обліпихи в технології виготовлення зернових хлібців. При оцінці фізико - хімічних властивостей фітосировини, виявлено доцільність введення в рецептури зернових хлібців до 3% рослинних компонентів глоду, женьшеню і обліпихи, підвищений відсоток введення рослинних компонентів супроводжується підвищеними енергетичними затратами на виробництво даного виду харчового продукту | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | |
dc.subject | рослинна сировина | ru |
dc.subject | зернові хлібці | ru |
dc.subject | порошок глоду | ru |
dc.subject | порошок женьшеню | |
dc.subject | порошок обліпихи | |
dc.subject | пшениця сорту «Косовиця» | |
dc.subject | vegetable raw materials | |
dc.subject | grain breads | |
dc.subject | hawthorn powder | |
dc.subject | ginseng powder | |
dc.subject | sea buckthorn powder | |
dc.subject | wheat of the "Kosovitsa" variety | |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПШЕНИЦІ СОРТУ «КОСОВИЦЯ» ТА РОСЛИННИХ ЗБАГАЧУВАЛЬНИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ЗЕРНОВИХ ХЛІБЦІВ | ru |
dc.title.alternative | FEASIBILITY OF USE OF WHEAT VARIETY "KOSOVITSA" AND VEGETABLE CONCENTRATING ADDITIVES IN THE TECHNOLOGY OF PRODUCING GRAIN LOADS | ru |
dc.type | Article |