dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Левченко, І.С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-29T10:22:31Z |
|
dc.date.available |
2020-12-29T10:22:31Z |
|
dc.date.issued |
2020-02-14 |
|
dc.identifier.citation |
МАТЕРІАЛИ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ВИРОБНИЦТВА Й ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА» Дніпро |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5388 |
|
dc.description.abstract |
У статті розкрито сучасний стан виробництва свинини в Україні та
Херсонській області зокрема. Виявлено основні причини занепаду свинарства на основі проведення
всебічної оцінки стану розвитку впродовж 28 років періоду реформування сільськогосподарського
виробництва переходу до ринкових відносин за 1991….2019 рр. у порівняні з 1990 роком у
сільськогосподарських підприємствах різних правових форм господарювання України й більш
детально на прикладі Херсонської області |
ru |
dc.publisher |
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ВИРОБНИЦТВА Й ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Вип.; |
|
dc.subject |
Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УКРАЇНІ ТА ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ |
ru |
dc.title.alternative |
194-195 |
ru |