dc.contributor.author |
Ісаченко, О.А., |
|
dc.contributor.author |
Калашник, О.В., |
|
dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-29T08:29:41Z |
|
dc.date.available |
2020-12-29T08:29:41Z |
|
dc.date.issued |
2020-03-27 |
|
dc.identifier.citation |
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ |
ru |
dc.identifier.issn |
631.153.7"312": 636/639: 502 (063) |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5379 |
|
dc.description.abstract |
Нарощування обсягів виробництва свинини слід здійснювати за рахунок переходу до
інтенсивних методів ведення галузі, впровадження сучасних технологій годівлі та утримання,
племінного генофонду. Це в свою чергу знизить собівартість продукції і сприятиме
підвищенню її якості та конкурентоспроможност |
ru |
dc.publisher |
Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Вип.;74 |
|
dc.subject |
Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДОЇННЯ ТА ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ МОЛОКА В УМОВАХ ДП ДГ «ІНСТИТУТУ РИСУ» НААН УКРАЇНИ СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
ru |
dc.title.alternative |
137-139 |
ru |