Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ісаченко, О.А., | |
dc.contributor.author | Калашник, О.В., | |
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-29T08:29:41Z | |
dc.date.available | 2020-12-29T08:29:41Z | |
dc.date.issued | 2020-03-27 | |
dc.identifier.citation | НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ | ru |
dc.identifier.issn | 631.153.7"312": 636/639: 502 (063) | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5379 | |
dc.description.abstract | Нарощування обсягів виробництва свинини слід здійснювати за рахунок переходу до інтенсивних методів ведення галузі, впровадження сучасних технологій годівлі та утримання, племінного генофонду. Це в свою чергу знизить собівартість продукції і сприятиме підвищенню її якості та конкурентоспроможност | ru |
dc.publisher | Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 74-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції | ru |
dc.relation.ispartofseries | Вип.;74 | |
dc.subject | Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДОЇННЯ ТА ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ МОЛОКА В УМОВАХ ДП ДГ «ІНСТИТУТУ РИСУ» НААН УКРАЇНИ СКАДОВСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ | ru |
dc.title.alternative | 137-139 | ru |