dc.contributor.author |
Рибальченко, Є.І. |
|
dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-29T08:14:00Z |
|
dc.date.available |
2020-12-29T08:14:00Z |
|
dc.date.issued |
2020-09-23 |
|
dc.identifier.citation |
Рибальченко Є.І., Левченко М.В. Дослідження відгодівельних якостей
свиней різних генотипів. Науково-інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020. С. 334-339 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5378 |
|
dc.description.abstract |
У статті проаналізовано стан і перспективи виробництва та переробки м’яса яловичини й телятини. Висвітлено найбільш критичні моменти з погляду потенціалу та ресурсозбереження виробництва м’яса яловичини. Досліджено фактори, які стимулюють розвиток і сучасні інноваційні підходи до процесу забою в галузі тваринництва. |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
свині |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
Дослідження відгодівельних якостей свиней різних генотипів |
ru |
dc.title.alternative |
335-339 |
ru |