Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Рибальченко, Є.І. | |
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-29T08:14:00Z | |
dc.date.available | 2020-12-29T08:14:00Z | |
dc.date.issued | 2020-09-23 | |
dc.identifier.citation | Рибальченко Є.І., Левченко М.В. Дослідження відгодівельних якостей свиней різних генотипів. Науково-інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ, 2020. С. 334-339 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5378 | |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано стан і перспективи виробництва та переробки м’яса яловичини й телятини. Висвітлено найбільш критичні моменти з погляду потенціалу та ресурсозбереження виробництва м’яса яловичини. Досліджено фактори, які стимулюють розвиток і сучасні інноваційні підходи до процесу забою в галузі тваринництва. | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | свині | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | Дослідження відгодівельних якостей свиней різних генотипів | ru |
dc.title.alternative | 335-339 | ru |