Репозиторий Dspace

Маркетингові інструменти формування лояльності споживача на ринку продукції м’ясопереробки м. Херсона

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Боліла, Світлана
dc.contributor.author Гринько, Дар'я
dc.date.accessioned 2020-12-28T22:23:42Z
dc.date.available 2020-12-28T22:23:42Z
dc.date.issued 2020-03-11
dc.identifier.citation Боліла С.Ю., Гринько Д.П. Маркетингові інструменти формування лояльності споживача на ринку продукції м’ясопереробки м. Херсона. Економіка, фінанси, управління: наукові підходи та практика реалізації: зб. матеріалів здобувачів вищої освіти і молодих вчених ІІІ Всеукр. наук. –практ. конф. Херсон, 2020. С. 52-53 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5346
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " ХДАУ" ru
dc.subject Кафедра менеджменту організацій ru
dc.title Маркетингові інструменти формування лояльності споживача на ринку продукції м’ясопереробки м. Херсона ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись