DSpace Repository

ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В УМОВАХ АГРОКЛІМАТИЧНИХ ЗОН УКРАЇНИ

Show simple item record

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2020-12-28T14:59:48Z
dc.date.available 2020-12-28T14:59:48Z
dc.date.issued 2020-10-22
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5324
dc.description.abstract Впровадження нових та сучасних засобів інформатизації у виробництво меду, надає можливість виробникам контролювати процеси виробництва меду на своїй бджолиній пасіці, і своєчасно контролювати механізми її роботи за рахунок інтелектуального механізму, який є розміщений у кожному вулику. За показниками приладів можна визначити: температуру, вологість, вагу вулика, швидкість руху бджіл і цю всю інформацію виробник-бджоляр може отримувати на свій комп’ютер або смартфон у режимі онлайн. ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject виробництво меду ru
dc.subject сучасні засоби інформатизації ru
dc.subject інноваційні продукти та технології ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В УМОВАХ АГРОКЛІМАТИЧНИХ ЗОН УКРАЇНИ ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account