Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2020-12-28T14:59:48Z | |
dc.date.available | 2020-12-28T14:59:48Z | |
dc.date.issued | 2020-10-22 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5324 | |
dc.description.abstract | Впровадження нових та сучасних засобів інформатизації у виробництво меду, надає можливість виробникам контролювати процеси виробництва меду на своїй бджолиній пасіці, і своєчасно контролювати механізми її роботи за рахунок інтелектуального механізму, який є розміщений у кожному вулику. За показниками приладів можна визначити: температуру, вологість, вагу вулика, швидкість руху бджіл і цю всю інформацію виробник-бджоляр може отримувати на свій комп’ютер або смартфон у режимі онлайн. | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | виробництво меду | ru |
dc.subject | сучасні засоби інформатизації | ru |
dc.subject | інноваційні продукти та технології | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В УМОВАХ АГРОКЛІМАТИЧНИХ ЗОН УКРАЇНИ | ru |
dc.type | Article | ru |