Репозиторий Dspace

ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В УМОВАХ АГРОКЛІМАТИЧНИХ ЗОН УКРАЇНИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.date.accessioned 2020-12-28T14:59:48Z
dc.date.available 2020-12-28T14:59:48Z
dc.date.issued 2020-10-22
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5324
dc.description.abstract Впровадження нових та сучасних засобів інформатизації у виробництво меду, надає можливість виробникам контролювати процеси виробництва меду на своїй бджолиній пасіці, і своєчасно контролювати механізми її роботи за рахунок інтелектуального механізму, який є розміщений у кожному вулику. За показниками приладів можна визначити: температуру, вологість, вагу вулика, швидкість руху бджіл і цю всю інформацію виробник-бджоляр може отримувати на свій комп’ютер або смартфон у режимі онлайн. ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject виробництво меду ru
dc.subject сучасні засоби інформатизації ru
dc.subject інноваційні продукти та технології ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ БДЖІЛЬНИЦТВА В УМОВАХ АГРОКЛІМАТИЧНИХ ЗОН УКРАЇНИ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись