dc.contributor.author | Боліла, Світлана | |
dc.contributor.author | Гринько, Дар'я | |
dc.date.accessioned | 2020-12-28T00:35:09Z | |
dc.date.available | 2020-12-28T00:35:09Z | |
dc.date.issued | 2020-04-16 | |
dc.identifier.citation | Боліла С.Ю., Гринько Д.П. Необхідність врахування нових форматів споживання для забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробного підприємства. Інноваційне підприємництво та торгівля: сучасний стан та перспективи розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції . Херсон, 2020. С.30-32. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5290 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " ХДАУ" | ru |
dc.subject | Кафедра менеджменту організацій | ru |
dc.title | Необхідність врахування нових форматів споживання для забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробного підприємства | ru |
dc.type | Article | ru |