DSpace Repository

Необхідність врахування нових форматів споживання для забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробного підприємства

Show simple item record

dc.contributor.author Боліла, Світлана
dc.contributor.author Гринько, Дар'я
dc.date.accessioned 2020-12-28T00:35:09Z
dc.date.available 2020-12-28T00:35:09Z
dc.date.issued 2020-04-16
dc.identifier.citation Боліла С.Ю., Гринько Д.П. Необхідність врахування нових форматів споживання для забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробного підприємства. Інноваційне підприємництво та торгівля: сучасний стан та перспективи розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції . Херсон, 2020. С.30-32. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5290
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " ХДАУ" ru
dc.subject Кафедра менеджменту організацій ru
dc.title Необхідність врахування нових форматів споживання для забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробного підприємства ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account