00 DSpace/Manakin Repository

Необхідність врахування нових форматів споживання для забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробного підприємства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Боліла, Світлана
dc.contributor.author Гринько, Дар'я
dc.date.accessioned 2020-12-28T00:35:09Z
dc.date.available 2020-12-28T00:35:09Z
dc.date.issued 2020-04-16
dc.identifier.citation Боліла С.Ю., Гринько Д.П. Необхідність врахування нових форматів споживання для забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробного підприємства. Інноваційне підприємництво та торгівля: сучасний стан та перспективи розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції . Херсон, 2020. С.30-32. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5290
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " ХДАУ" ru
dc.subject Кафедра менеджменту організацій ru
dc.title Необхідність врахування нових форматів споживання для забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробного підприємства ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу