Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Боліла, Світлана | |
dc.contributor.author | Кириченко, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-12-27T22:52:55Z | |
dc.date.available | 2020-12-27T22:52:55Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Боліла С.Ю., Кириченко Н.В. Холістична спрямованість маркетингу в діяльності м’ясопереробних підприємств для формування лояльного ставлення до продукції на регіональному ринку. Економічний простір.No 160. Дніпро, 2020. С 34-38 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5287 | |
dc.description.abstract | Незважаючи на значні теоретичні й прак- тичні напрацювання у сфері маркетингового забез- печення діяльності підприємств, недостатньо висвіт- леними залишаються питання використання підходів холістичного маркетингу з огляду на галузеву специ- фіку в діяльності підприємств м’ясопереробної галузі для зміцнення відносин з партнерами та споживачами, а також формування лояльності, що актуалізує вибра- ний напрям досліджень. | ru |
dc.publisher | ПДАБА, ВД «Гельветика», | ru |
dc.subject | м’ясопереробні підприємства | ru |
dc.subject | продовольчий ринок | ru |
dc.subject | холістичний маркетинг | ru |
dc.subject | споживач | ru |
dc.subject | лояльність споживача | ru |
dc.subject | комплекс маркетингу | ru |
dc.subject | маркетинг взаємодії | ru |
dc.subject | Кафедра менеджменту організацій | ru |
dc.title | Холістична спрямованість маркетингу в діяльності м’ясопереробних підприємств для формування лояльного ставлення до продукції на регіональному ринку | ru |
dc.type | Article | ru |