Репозиторий Dspace

Холістична спрямованість маркетингу в діяльності м’ясопереробних підприємств для формування лояльного ставлення до продукції на регіональному ринку

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Боліла, Світлана
dc.contributor.author Кириченко, Наталя
dc.date.accessioned 2020-12-27T22:52:55Z
dc.date.available 2020-12-27T22:52:55Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Боліла С.Ю., Кириченко Н.В. Холістична спрямованість маркетингу в діяльності м’ясопереробних підприємств для формування лояльного ставлення до продукції на регіональному ринку. Економічний простір.No 160. Дніпро, 2020. С 34-38 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5287
dc.description.abstract Незважаючи на значні теоретичні й прак- тичні напрацювання у сфері маркетингового забез- печення діяльності підприємств, недостатньо висвіт- леними залишаються питання використання підходів холістичного маркетингу з огляду на галузеву специ- фіку в діяльності підприємств м’ясопереробної галузі для зміцнення відносин з партнерами та споживачами, а також формування лояльності, що актуалізує вибра- ний напрям досліджень. ru
dc.publisher ПДАБА, ВД «Гельветика», ru
dc.subject м’ясопереробні підприємства ru
dc.subject продовольчий ринок ru
dc.subject холістичний маркетинг ru
dc.subject споживач ru
dc.subject лояльність споживача ru
dc.subject комплекс маркетингу ru
dc.subject маркетинг взаємодії ru
dc.subject Кафедра менеджменту організацій ru
dc.title Холістична спрямованість маркетингу в діяльності м’ясопереробних підприємств для формування лояльного ставлення до продукції на регіональному ринку ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись