dc.contributor.author |
Боліла, Світлана |
|
dc.contributor.author |
Кириченко, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-27T22:52:55Z |
|
dc.date.available |
2020-12-27T22:52:55Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Боліла С.Ю., Кириченко Н.В. Холістична спрямованість маркетингу в діяльності м’ясопереробних підприємств для формування лояльного ставлення до продукції на регіональному ринку. Економічний простір.No 160. Дніпро, 2020. С 34-38 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5287 |
|
dc.description.abstract |
Незважаючи на значні теоретичні й прак-
тичні напрацювання у сфері маркетингового забез-
печення діяльності підприємств, недостатньо висвіт-
леними залишаються питання використання підходів
холістичного маркетингу з огляду на галузеву специ-
фіку в діяльності підприємств м’ясопереробної галузі
для зміцнення відносин з партнерами та споживачами,
а також формування лояльності, що актуалізує вибра-
ний напрям досліджень. |
ru |
dc.publisher |
ПДАБА, ВД «Гельветика», |
ru |
dc.subject |
м’ясопереробні підприємства |
ru |
dc.subject |
продовольчий ринок |
ru |
dc.subject |
холістичний маркетинг |
ru |
dc.subject |
споживач |
ru |
dc.subject |
лояльність споживача |
ru |
dc.subject |
комплекс маркетингу |
ru |
dc.subject |
маркетинг взаємодії |
ru |
dc.subject |
Кафедра менеджменту організацій |
ru |
dc.title |
Холістична спрямованість маркетингу в діяльності м’ясопереробних підприємств для формування лояльного ставлення до продукції на регіональному ринку |
ru |
dc.type |
Article |
ru |