dc.contributor.author |
Берднікова, O.Г. |
|
dc.contributor.author |
Коломієць, В.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-26T19:39:52Z |
|
dc.date.available |
2020-12-26T19:39:52Z |
|
dc.date.issued |
2020-11 |
|
dc.identifier.citation |
Берднікова О.Г. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ КАВУНА СТОЛОВОГО В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ // О.Г. Берднікова О.Г., В.В. Коломієць / Сучасна наука: стан та перспективи розвитку у сільському господарстві: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки, 10 листопада 2020 р. – Херсон, 2020. – С.50-57 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5275 |
|
dc.description.abstract |
Баштанництво - важлива галузь сільського
господарства, яка, на жаль, в даний час зазнає певних труднощів. Сучасне
баштанництво вимагає вирішення багатьох завдань, серед яких визначальне
значення має підвищення врожайності і товарного виходу екологічно чистої
продукції при зниженні загальних витрат на вирощування і збирання баштанних
культур. В даний час існує дуже багато нових підходів до технології виробництва
баштанних культур, проте важливими чинниками, що визначають врожайність
столового кавуна і якість його плодів, є вибір сорту або гібриду, способи основного
обробітку ґрунту, строки сівби з урахуванням біологічних особливостей сорту
(гібриду), умови живлення і вологозабезпеченість. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсон, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» Сучасна наука: стан та перспективи розвитку у сільському господарстві: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки, 10 листопада 2020 р. – Херсон, 2020. – 130 с |
ru |
dc.subject |
Баштанні культури, кавун столовий, сорт, гібрид, строки сівби, вегетація, найменша вологоємність, біологічна особливість культури,сходи |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ КАВУНА СТОЛОВОГО В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |