Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Берднікова, O.Г. | |
dc.contributor.author | Коломієць, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-26T19:39:52Z | |
dc.date.available | 2020-12-26T19:39:52Z | |
dc.date.issued | 2020-11 | |
dc.identifier.citation | Берднікова О.Г. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ КАВУНА СТОЛОВОГО В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ // О.Г. Берднікова О.Г., В.В. Коломієць / Сучасна наука: стан та перспективи розвитку у сільському господарстві: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки, 10 листопада 2020 р. – Херсон, 2020. – С.50-57 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5275 | |
dc.description.abstract | Баштанництво - важлива галузь сільського господарства, яка, на жаль, в даний час зазнає певних труднощів. Сучасне баштанництво вимагає вирішення багатьох завдань, серед яких визначальне значення має підвищення врожайності і товарного виходу екологічно чистої продукції при зниженні загальних витрат на вирощування і збирання баштанних культур. В даний час існує дуже багато нових підходів до технології виробництва баштанних культур, проте важливими чинниками, що визначають врожайність столового кавуна і якість його плодів, є вибір сорту або гібриду, способи основного обробітку ґрунту, строки сівби з урахуванням біологічних особливостей сорту (гібриду), умови живлення і вологозабезпеченість. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсон, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» Сучасна наука: стан та перспективи розвитку у сільському господарстві: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки, 10 листопада 2020 р. – Херсон, 2020. – 130 с | ru |
dc.subject | Баштанні культури, кавун столовий, сорт, гібрид, строки сівби, вегетація, найменша вологоємність, біологічна особливість культури,сходи | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ КАВУНА СТОЛОВОГО В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ | ru |
dc.type | Article | ru |