dc.contributor.author | Лавренко, С. | |
dc.contributor.author | Каращук, Г. | |
dc.contributor.author | Лавренко, Н. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-24T22:43:41Z | |
dc.date.available | 2020-12-24T22:43:41Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5252 | |
dc.description.abstract | Перець овочевий (Capsicum annum L.) – цінна овочева культура, яка дістала широке розповсюдження на всіх континентах світу. В Україні вирощується переважно на півдні через вибагливість до тепла. Херсонська область є в країні основним районом культури перцю овочевого. Наявність оптимальних ґрунтово-кліматичних умов дає змогу вирощувати товарну продукцію високої якості. У приморських південних районах Херсонської області склалися найоптимальніші умови для вирощування перцю овочевого в промислових масштабах. | ru |
dc.publisher | Зерно: Всеукраїнський мультимедійний журнал сучасного агропромисловця. Вип. 4 (169). 2020. С. 83-89. | ru |
dc.subject | перець | ru |
dc.subject | порошок-барвник | ru |
dc.subject | паприка | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Дамо перцю. Нові тенденції ринку: виробництво порошку-барвнику з паприки | ru |
dc.type | Article | ru |