00 DSpace/Manakin Repository

Дамо перцю. Нові тенденції ринку: виробництво порошку-барвнику з паприки

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лавренко, С.
dc.contributor.author Каращук, Г.
dc.contributor.author Лавренко, Н.
dc.date.accessioned 2020-12-24T22:43:41Z
dc.date.available 2020-12-24T22:43:41Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5252
dc.description.abstract Перець овочевий (Capsicum annum L.) – цінна овочева культура, яка дістала широке розповсюдження на всіх континентах світу. В Україні вирощується переважно на півдні через вибагливість до тепла. Херсонська область є в країні основним районом культури перцю овочевого. Наявність оптимальних ґрунтово-кліматичних умов дає змогу вирощувати товарну продукцію високої якості. У приморських південних районах Херсонської області склалися найоптимальніші умови для вирощування перцю овочевого в промислових масштабах. ru
dc.publisher Зерно: Всеукраїнський мультимедійний журнал сучасного агропромисловця. Вип. 4 (169). 2020. С. 83-89. ru
dc.subject перець ru
dc.subject порошок-барвник ru
dc.subject паприка ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Дамо перцю. Нові тенденції ринку: виробництво порошку-барвнику з паприки ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу