dc.contributor.author |
Різак, М.Ю. |
|
dc.contributor.author |
Каращук, Г.В. |
|
dc.contributor.author |
Лавренко, С.О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-24T21:21:16Z |
|
dc.date.available |
2020-12-24T21:21:16Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/5240 |
|
dc.description.abstract |
Новий тренд в українському овочівництві – вирощування для технічних цілей перцю овочевого (Capsicum annum L.), якому не потрібна досушка. Порошок-барвник, який отримується при перемелені перцю користується високим попитом на зовнішніх ринках. Вивчення морфо-біологічних особливостей культури та її технології вирощування обумовить створення більшої кількості якісного продукту і розширить абсолютно новий сегмент в овочевому ринку України. |
ru |
dc.publisher |
Сучасні досягнення природничих наук: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (для молодих науковців, студентів, магістрантів, аспірантів), (м. Полтава, 29-30 квіт. 2020 р.) / за заг. ред. проф. М. В. Гриньової; Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка. Полтава: ПНПУ, 2020. С. 209-213. |
ru |
dc.subject |
органіка |
ru |
dc.subject |
порошок-барвник |
ru |
dc.subject |
перець |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Якісна характеристика органічного порошку-барвника з перцю овочевого (Capsicum annum L.) |
ru |
dc.type |
Article |
ru |