Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Різак, М.Ю. | |
dc.contributor.author | Каращук, Г.В. | |
dc.contributor.author | Лавренко, С.О. | |
dc.date.accessioned | 2020-12-24T21:21:16Z | |
dc.date.available | 2020-12-24T21:21:16Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/5240 | |
dc.description.abstract | Новий тренд в українському овочівництві – вирощування для технічних цілей перцю овочевого (Capsicum annum L.), якому не потрібна досушка. Порошок-барвник, який отримується при перемелені перцю користується високим попитом на зовнішніх ринках. Вивчення морфо-біологічних особливостей культури та її технології вирощування обумовить створення більшої кількості якісного продукту і розширить абсолютно новий сегмент в овочевому ринку України. | ru |
dc.publisher | Сучасні досягнення природничих наук: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (для молодих науковців, студентів, магістрантів, аспірантів), (м. Полтава, 29-30 квіт. 2020 р.) / за заг. ред. проф. М. В. Гриньової; Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка. Полтава: ПНПУ, 2020. С. 209-213. | ru |
dc.subject | органіка | ru |
dc.subject | порошок-барвник | ru |
dc.subject | перець | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Якісна характеристика органічного порошку-барвника з перцю овочевого (Capsicum annum L.) | ru |
dc.type | Article | ru |