Репозиторий Dspace

Якісна характеристика органічного порошку-барвника з перцю овочевого (Capsicum annum L.)

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Різак, М.Ю.
dc.contributor.author Каращук, Г.В.
dc.contributor.author Лавренко, С.О.
dc.date.accessioned 2020-12-24T21:21:16Z
dc.date.available 2020-12-24T21:21:16Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5240
dc.description.abstract Новий тренд в українському овочівництві – вирощування для технічних цілей перцю овочевого (Capsicum annum L.), якому не потрібна досушка. Порошок-барвник, який отримується при перемелені перцю користується високим попитом на зовнішніх ринках. Вивчення морфо-біологічних особливостей культури та її технології вирощування обумовить створення більшої кількості якісного продукту і розширить абсолютно новий сегмент в овочевому ринку України. ru
dc.publisher Сучасні досягнення природничих наук: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (для молодих науковців, студентів, магістрантів, аспірантів), (м. Полтава, 29-30 квіт. 2020 р.) / за заг. ред. проф. М. В. Гриньової; Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка. Полтава: ПНПУ, 2020. С. 209-213. ru
dc.subject органіка ru
dc.subject порошок-барвник ru
dc.subject перець ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Якісна характеристика органічного порошку-барвника з перцю овочевого (Capsicum annum L.) ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись