Репозиторий Dspace

Підвищення конкурентоспроможності продукції фермерських господарств і сільськогосподарських підприємств як організаційно-економічний пріоритет їх функціонування та розвитку

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Скрипник, С.В.
dc.date.accessioned 2020-12-21T18:45:28Z
dc.date.available 2020-12-21T18:45:28Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Скрипник С.В. Підвищення конкурентоспроможності продукції фермерських господарств і сільськогосподарських підприємств як організаційно-економічний пріоритет їх функціонування та розвитку. Вісник Сумського національного аграрного університету: наук. жур. Серія “Економіка і менеджмент”. Вип. 3(81). Суми: СНАУ. 2019. С. 136-140 ru
dc.identifier.other УДК 339.137.2
dc.identifier.other DOI: https://doi.org/10.32845/bsnau.2019.3.25
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/5106
dc.description.abstract У статті визначено конкурентоспроможність продукції як організаційно-економічну пріоритет функціонування та розвитку фермерських господарств і сільськогосподарських підприємств. Адже від її представлення на аграрних ринках залежать інші конкурентні переваги, стійкість, прибутки тощо. Зазначено, що підвищення конкурентоспроможності продукції передбачає застосування принаймні двох організаційно-управлінських підходів: з орієнтацією на споживачів та з орієнтацією на конкурентів. При цьому важливе значення має досягнення оптимального співвідношення між якістю та ціною продовольчих товарів. Обґрунтовано, що досягнення та збереження й підвищення конкурентоспроможності продукції як організаційно-економічного пріоритету суб’єктів господарювання агробізнесу передбачає оптимізацію та скорочення витрат на її виробництво, продуктивності ресурсокористування, потенціалу розвитку. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Суми: СНАУ ru
dc.subject фермерські господарства ru
dc.subject сільськогосподарські підприємства ru
dc.subject конкурентоспроможність ru
dc.subject продукція ru
dc.subject організаційно-економічні пріоритети ru
dc.subject споживачі ru
dc.subject конкуренти ru
dc.subject витрати ru
dc.subject якість ru
dc.subject управління ru
dc.subject підвищення ru
dc.subject Кафедра обліку і оподаткування ru
dc.title Підвищення конкурентоспроможності продукції фермерських господарств і сільськогосподарських підприємств як організаційно-економічний пріоритет їх функціонування та розвитку ru
dc.title.alternative Improving the competitiveness of farm products and agricultural enterprises as an organizational and economic priority for their functioning and development ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись